Contact

Heeft u vragen over huiswerkoefeningen.nl, wilt u meer weten over huiswerkoefeningen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met ons serviceteam via info@huiswerkoefeningen.nl.

Werkt u met Intramed? Dan kunt u voor vragen contact opnemen met Intramed via (0182) 621 191 of info@intramed.nl.

Wilt u een (proef)licentie aanvragen? Vul dan dit formulier in.

 


Privacy protocol

  1. HWO hecht groot belang aan het beschermen van uw persoonsgegevens, waaronder ook uw oefenprogramma’s.

  2. HWO heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen om onrechtmatige verwerking te voorkomen.

  3. HWO respecteert daarbij alle van toepassing zijn wettelijke regels, zoals de Wet bescherming Persoonsgegevens.

  4. Door akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden geeft u aan HWO toestemming de volgende gegevens te bewaren en voor uzelf en uw therapeut cq. uw praktijk toegankelijk te maken: voornaam, achternaam, e-mailadres en uw oefenprogramma. Dit is noodzakelijk om HWO optimaal te laten functioneren.

  5. Tevens geeft u hiermee toestemming om gegevens, als de oefenprogramma’s, in het Elektronisch Patiënten Dossier op te slaan.

  6. HWO maakt gebruik van analyse software om het gebruik van de tool te monitoren. Deze gegevens worden op geaggregeerd niveau verzameld voor statistische doeleinden. Door akkoord te gaan met deze gebruiksvoorwaarden geeft u hiervoor toestemming aan HWO.

  7. Het aanmelden of inloggen op de tool, kan via de directe link die u via e-mail ontvangt, met uw gebruikersnaam en wachtwoord via huiswerkoefeningen.nl of via HWO-AfsprakenApp.

  8. Als u geen gebruik meer wenst te maken van HWO, dan kunt u bij uw praktijk een verzoek tot vernietiging van uw medische gegevens indienen. Voor verzamelde medische gegevens geldt echter een wettelijke bewaartermijn.